CBS Sports App - Scores, News, Stats & Watch Live

Spor Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 133,1 MB
  • Sürüm 10.7.2
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici CBS Interactive

CBS Sports App - Scores, News, Stats & Watch Live indir. Sağlık ve Fitness kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

CBS Interactive stüdyosu tarafından geliştirilmiş olan CBS Sports App mobil uygulaması spor alanında geliştirilmiş başarılı bir mobil uygulamadır. Uygulama içerisinde bir çok spor dalı adına bilgi içerikleri mümkündür. Spor camiasına dair geniş bir bir bilgi akışı sağlamayı başaran CBS Sports mobil uygulamasını IOS  işletim sistemine sahip akıllı cep telefonunuza ücret ödemeden indirerek kullanabilirsiniz. 

CBS Sports, takımların bilgilerine, karşılaşmaların sonuçlarına, özel görüntülerine, istatistiklere ve daha bir spor alanında bilgiye ev sahipliği yapması ile kullanıcılarına kaliteli bir içerik sunmayı başarıyor. Sizde uygulamamıza ücretsiz sahip olarak bu bilgiden faydalanabilirsiniz. Bir çok spor alanında skor bilgilerine kolaylıkla mobil cihazınızdan ulaşabilirsiniz. 

Akıllı cihazınızda bulunduracağınız CBS Sports ile sizde spor dünyasından kolaylıkla haberdar olabilirsiniz. Bildirim sistemi sayesinde anında olanlardan haberdar olabilirsiniz. En sevdiğiniz takımlardan daha çabuk haberdar olmak isterseniz, takımlar arasında seçiminizi yapabilirsiniz. Favori takımlarınızdan daha kolay bir şekilde anında haberdar olabilirsiniz. Uygulamamız sizin şekillendirmeniz ile değişmektedir. 

CBS Sports App - Scores, News, Stats & Watch Live indir